Ca urmare a modificarii generale a preturilor va rugam sa ne sunati pentru a afla oferta actualizata. Tel. 0799401995, 0799401996

Penosil Amorsă pentru podea și pereți Premium BetPrimer 3L

nou
Pret pe bidon 3L, cu TVA.
Cod Produs: 00005276 Ai nevoie de ajutor? 0799401995 / 0799401996
 • Descriere
 • Review-uri (0)

PENOSIL Premium BetPrimer este o amorsă cu dispersie polimerică ce îmbunătăţeşte capacitatea de legare şi rezistenţă la abraziune a amestecurilor. PENOSIL Premium BetPrimer este un agent de dispersie copolimeric cu dispersie fină, adecvat pentru reţele de ciment şi destinat pentru substraturi de amorsare (ex- pământ) înaintea aplicării bazei de ciment sau a altor tipuri de mortar hidraulic. Asigură o legare excelentă a substratului de amestec când se foloseşte ca amorsă, stabilitate excelentă în relaţie cu apa şi substanţele alcaline, excelentă elasticitate, rezistenţă la tensiune şi la stresul de compresie chiar şi în condiţii de umiditate. Ca aditiv în beton şi mortar îmbunătăţeşte prelucrabilitatea şi alte caracteristici ale amestecului, îmbunătăţeşte legarea de substrat, creşte elasticitatea şi rezistenţa la abraziune, asigură substratului o rezistenţă mai mare faţă de praf, creşte gradul de stabilitate în relaţie cu apa şi cu hidrocarburi alifatice, în condiţii de aer uscat, creşte duritatea iniţială a amestecului dacă este aplicat în strat subţire .

Domenii de utilizare

Agent polimeric de dispersie cu aplicabilitate atât în interiorul cât şi în exteriorul clădirilor. Folosit ca aditiv pentru creşterea aderenței şi a rezistenţei faţă de abraziune a betonului şi mortarului.

 • Pe podele:
  - ca amorsol sub toate amestecurile de şapă.
  - Ca aditiv în beton, mortar sau ca substanţă de suprafaţă pe orice substrat de ciment (depozit, garaj, clădiri industriale etc.).

 • Pereţi şi tavan:
  - pentru a asigura o bună aderență la substraturi problematice (beton, mortar, lemn, ţigle).

 • Pentru prepararea de mortar polimeric:
  - pentru întărirea suprafeţelor fragile  (ex. suprafeţe tratate cu var).

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti De luni pana vineri de la 8 - 18. Sambata de la 8 la 14.

0799401995 0799401996 contact@asggroup.com.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!